Waarom bij JWZ?
Onze werkwijzen
 
Jaarlijks voorzien we onze klanten van een deskundig en passend advies. We helpen hen met het kiezen van de juiste hypotheek, een goed verzekeringspakket en een passend pensioenplan. U kunt bij JWZ fin.diensten voor al u financiële zaken terecht.

Concreet betekent dit dat wij niet alleen naar uw financiële situatie kijkt, maar samen met ukijkt hoe een fin.plan het best combineert met uw andere wensen en hobby’s zodat u door door uw gewenste evensstijl staat kunt realiseren.

Onafhankelijk advies
 
JWZ werkt samen met vrijwel alle banken, verzekeraars in Nederland. Met geen enkele financiële instelling zijn productie-afspraken gemaakt. JWZ Visie is dus niet gebonden aan welke instelling dan ook, waardoor u verzekerd bent van een objectief advies.

JWZ gaat voor u op zoek naar de oplossing die het beste bij uw wensen en omstandigheden aansluit. Uw belang staat voor ons op de eerste plaats.

Deskundig en transparant
 
JWZ voldoet aan de eisen van deskundigheid die de wet de branche stelt. Of het nu om een hypotheek, verzekering of pensioen gaat, u kunt er van op aan dat wij op basis van de kennis van zaken die wij hebben u niet alleen een deskundig advies geven, maar tevens een advies dat voor u duidelijk en transparant is. De adviezen van JWZ zijn in principe ” kosteloos”, wij krijgen van de financiële instelling, waarvoor wij bemiddelen een vergoeding.

In plaats van op provisiebasis is het ook mogelijk dat wij voor u op uur basis werken. Wij zullen u dan van te voren een kostenoverzicht geven met een maximum uren opgave zodat u precies weet wat uw kosten zullen zijn